Saturday, December 4, 2010

NO ENTRY FOR TODAY..

assalamualaikum w.b.t..

maaf semua readers BICARA AMANI...

amani belum ada mood untuk menulis for today, tomorrow and the day after tomorrow...

hati masih sedih.......jiwa masih celaru...fikiran masih keliru..

semoga Allah memberikan sedikit petunjuk ke arah jalan yang lebih baik ..aminnnnn...

semoga kalian semua sentiasa dibawah payung rahmat Allah....barakallah..aminnnnn...

salam sayang- azwa amani http://www.emocutez.com

10 comments:

Hunny Maldini said...

jangan sedih-sedih.
cheer up! :D

azrinrahim said...

jgn sedih-sedih loh awien .. kamu kan exco ..mesti kuat loh.. u can do it ..

Mata Hati said...

ooo dik amani, pesal ni?
kena paksa kawin awal ke?

azwa_amani said...

hunny : tq dear..tengah men'cheer up'kan diri ni...hehe

ayien : tq adikku...:)

mata hati : oooooo encik mata hati..kalau lah disuruh kawin awal, xsedih, hepi jer memanjang..akahhsss...(^________^)..tq buat amani gelak baca komen ni..:)

miss fatihah said...

amani syg,knp ni?relax k?masalah tu umpama angin sepoi bahasa.saat dia dtg terasa menyinggah kt kita tapi biar ia singgah saat tu je.lepastu biar dia berlalu macam angin tu jgk :) senyum ok

gaung said...

ntah ler knp tetap aku nk bce post nie even tajuknyer NO EN3 FOR TODAY.HAHA jom singgah

azwa_amani said...

miss fatihah : okey sygku...mekasih bagi semngat kat amani..hari ini amani dah kembali ceria.....macam astro ceria lah plak..

gaung : hah, tu maksudnye dah terpikat dnegan blog BICARA AMANI lah tuuuuu...:)

Rifki Fauzi said...

hallo teman,

saya mau minta tolong nich... Boleh nggak..???
Begini...saya kan sekarang sedang mengikuti sebuah kompetisi blog.
Nah, saya butuh support dari teman agar bisa menang,
untuk memberikan komentar pada artikel saya di :
http://rifkifauzi.blogdetik.com/index.php/2010/11/dari-internet-sehat-jadi-hebat-dari-dunia-maya-jadi-nyata/

TERIMA KASIH BANYAK

salam teman blog,
Rifki Fauzi
(weowe.blogspot.com)

farhana_acimek3 said...

senyum~~ceria...~n gelak golek2

azwa_amani said...

nana : golek jangan sampai jatuh katil tau,....hehehhe :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...