Saturday, December 25, 2010

kepulanganku...

assalamualaikum wbt...

haiiiiiiii semua....fulamak...rindu kat blog ni tak terkata....habis jer penutupan program,keluar je dari bumi uum sintok, otak dok fikir "my blog".hehehehe...http://www.emocutez.com

korang ape kabar sumerr????...hope sihat-sihat selalu....sorry x dapat nak jengah lagi ke blog-blog peberet,.,insyaAllah..malam ni okeyyyy...sebab kiter baru jer sampai ni..baru habis kemas-kemas barang......rasa macam nak baring je kejap lagi..hehehe...

Alhamdullilah,..habis dah program tu............memang bukan calang-calang program, tiap-tiap hari kami berdiskusi dengan menteri....menteri itu lah..menteri ini lah........datuk, tan sri......memang orang-orang yang hebat,,,..

kawan-kawan ana plak..........semua nyer hebat-hebat juga...ramai yang nak ke oversea...Alhamdullillah..kejayaan milik kita semua....

ana pulak biler lagi nak ke oversea..??? hehehe...lom habis ilmu di tanah air sendiri...insyAllah, kalau ade rezeki, mungkin ke sana untuk buat phD..aminnnnnnnnnnnn....

oh yerrr...balik ni, macam-macam souvenier dapat..hehehe...nanti dalam next entry ana akan kupas dengan lebih mendalam...dan ana akan cuba sampaikan segala ilmu yang ana dapat dengan orang-orang hebat tu..okeyyyyy..insyaAllah........

hah...ada 1 lagi citer nak share....result dah kuar..............Alhamdullilah...walau x tak tercapai target. tapi ana bersyukur......Alhamdullilah, encik Anugerah Allah, kawan-kawan, semuam dapat mencapai kejayaan...semoga semester depan, lebih meningkat lagi.............. nak tau ke dapat brape???..3.88..http://www.emocutez.com.ade lagi kwan yang dapat 3.92...huhuhu...bgus lah tu......persaingan yang hebat...mendapat kejayaan adalah sukar, namun nak mengekalkan kejayaan adalah lebih sukar...so..lepas ni..ana kena maintain lagi...supaya CGPA ana tak trun..aminnn...

okey lah...nak mandi....nak kemas-kemas sikit lagi..malam ni baru ana ke blog korang yerrrrrrrrrr...blogwalking sampai letih..hehe.. :) daaaaaaa...salam

12 comments:

eqa darnestra said...

lama tak dengar berita nie...rindu pulak apasal lama tak update kan? hehe...

whitecappuccino said...

tahniah amani ya!

ezne ezureen rashid said...

tahniahh awin.. eh sapa 3.92? wow! tingginyaaaa

farhana_acimek3 said...

wwahhhh welcme backk dear!! windu!!
plok ketat2!!

ieda said...

tahniah..dapat CGPA yg baik...keep up good work.

Liquid said...

nk jugak itu sourvenier.... hee

Prof Rashidi said...

ISH3...hebat sgguh exco ak ni....wow!!!3.88...tahniah awin...

azwa_amani said...

eqa : hehehe..biaselah eqa..busy skit..hehee..nanti amani bace eqa punyer novel tu yerr...nampak menarik tuu..hehehe.. :)

wc: tq sis..syang sis..

azwa_amani said...

ezne : hehee..Alhamdullilah dear...kiter pun xtau sape...dengar-dengar jer.. :)

nana : hehehe..rindu kamu jgak...cepatlah balik kolej

azwa_amani said...

kak ieda : mekasih kak...adik try maintainkan pointer...insyaAllah.. :)

liquid : xleh2...tuk amani jerr..tu liquid xdek.. hehehehe :)

adik : eleh...die pun ape kurangnyer...sem depan naikkan skit lagi yerr...adik boleh laaaa :)

azrinrahim said...

tahniah awien.. teruskan usaha mengekalkan cgpa tu .. incya-Allah impian awien nak ke overseas tercapai .. amin44x..

azwa_amani said...

ayie : ya Allah...terima aksih ayie doakan...aminnnnnn ya rabb...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...