Saturday, December 11, 2010

maaf ye..!!

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

sorri yer kawan-kawan semua, amani agak sibuk untuk seminggu ni dan minggu depan...
tak sempat nak menulis entry...so amani just blogwalking blogger peberet jerr..kalau ada masa lebih baru menyinggah ke blog rakan yang lain..........

minggu ni amani ade program sirih pulang ke gagang...reunion Kolej Harun Aminurrashid...dari 2004 sampai la ni...so banyak benda yang nak dilakukan untuk menyambut kehadiran abg-abg dan kakak-kakak ni...

ini diantara blog wajib singgah BICARA AMANI

Sinar Raudah
percubaan Pertama
Mata Hati
Diantara Sembilan Akal
Green syndicate
budak nakal
life for rent
nanakimie

sebenarnyer banyak lagi blog yang ana suka..tapi tak sempat lah....okey lahh..nak makan...jap lagi nak kena turun set-up tempat tuk majlis dinner malam ni......oohh..luper plah yerr, ana jadi mak andam terlampau yer tuk persembahan malam ni...http://www.emocutez.com.....hah, jangan terkezutt okeyyy, cheq boleh berlakon..jangan suruh menyanyi or menari jerr...ok...daaa..salam..

11 comments:

sembil9n said...

wah2....nnt tnjuk arr lakonan skit...hek3

Solihin Zubir said...

erkk.. thanx coz sudi singgah walaupon bz.. huhu..

selamat bereunion eh.. :D

azwa_amani said...

9 : huhuhuhu...xpat lah nak tnjuk kat sini.. :) huhuhu

solihin : most welcme..banyak info disana,,so suka amani dtg baca.. :)

Mata Hati said...

hahaha...amik gambar amik gambar. saya nak tgk..

azwa_amani said...

mata hati : opssssssss....xleh2..hehehhe..private and confidential..huhu :P..org2 tertentu sahaja yg dapat melihatnya,..

Awangku Johan said...

HUHUHUHU sedihnya AK x dapat join program "Sirih Pulang Ke Gagang"... Rindu nak berjumpa dengan senior-senior dan rakan JMK dr batch 2004 hingga 2010.. Apa boleh buat AK dah jauh d seberang laut.. Skiranya AK dpt posting kat Perak cnfirm Ak mghadiri program tu.. Rasa nak bersama-sama gelak tawa dgn Ex-JMK yang lain.. hurmm apa-apapun moga perjalanan program tu berjalan dgn lancar ek.. Sampaikan salam buat ex-rakan2 jmk yang lain...

RINDU KORANG SEMUA termasuk AWIN...

nanakimie said...

wah..t'harunya...huhu...sempat ag amani jengok2 bz2 pun...kta xde post t'baru pun..kta pun men ngk blog org jew....nak join giveaway kpale serabut sal nak blaja keta tu..hehe..tadi p dgr cramah..sakit kpala ase...da la kta duk dpn..wat2 dgr jew..:) neway,windu kamo jugak...he...bz bebeno mek neh;p

azrinrahim said...

exco ayie sungguh busy ya ..semoga sesai semua masalah dengan jayanya ..

azwa_amani said...

ak.. : sabar lah yerr...belum rezeki ak untuk berkumpul dengan mereka semua....insyaAllah..kalau ade lagi sirih pulang ke gagang dua..ak datag yerrrrrrr...kami pun rindu ak.........mase tgok montage tu..sedih sgt...encik ghaz siap buat sajak lagi untuk reunion kali ni...seronok..hehehe.

azwa_amani said...

nanakimie : huhuhuhuhu.........busy2 jugak, tapi rasa syg kalau x sampaikan ilmu..so, kalau boleh, sehari paling sikit sekali update...suka blog nanakimie..suka tgok mke jugak...heheheh

ayie : sudah semestinya mnjadi JMK sentiasa sibuk dan bersedia dnegan apa sahaja yg bakal jadi........sentiasa berfikiran rasional... :)..hidup mesti memimpin..

erika nuris said...

su tag awin..
http://erikanuris.blogspot.com/2010/12/mama-kembar-3-buat-giveaway-yay.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...