Wednesday, December 1, 2010

jawab amanah pemberi..


assalamualaikum..

bukak jer blog, ana tengok ada jejak yang ditinggalkan oleh WC...
waaahhhhh...ada tag...
so kenalah jawabkan..hehehttp://www.emocutez.com

dapat award dari WC..ape tu???washington city ke???..ohh tidak. tidak...dia sejenis kopi...
yeee...betull...sejenis kopi...whitecapuchinno...hehehehe..sila klik ke WC yer..award interesting blog..menarik ke blog picisan ni???..huhuhuhu..kalian nilai sendiri yerr..
sebenarnya, tag ni dah pernah jawab..tapi takpela..ni khas untuk WC..hehe

blog WC Di Mata Anda

blog WC menarik...sebab ada kopi disitu..hehehehe...


Nama Blog Anda Dan Kenapa Anda Letak Nama Tu

BICARA AMANI..sebabnya...sedikit kata-kata penyampaian ilmu daripada AMANI....


URL Blog Anda Dan Dari Mana Datangnya Idea Tu

http://azwaamani.blogspot.com nama sendiri laaaa..lagipun senang ingat.dari letak nama url. yang panjang macam ni...http://belogbudakcomelmanismanjasukasenyumdanbanyaklagiheheheheheh.blogspot...huhuhuhu..okey x kalau url macam tu???


Apakah Kaedah Dalam Penulisan Blog Anda

BICARA amani guna kaedah, menulis cara sendiri...wahhh..macam pro jer tuliskan..huhuhu..kaedah yang senang diterima umum, bahasa yang mudah dan simple...ayat yang lurus ke titik...apekah itu..yerr..sekali lagi BICARA AMANI ulang..lurus ke titik...straight to the point laaa..huhuhu..tak pandai guna metafora, hiperbola, dan isketambola...hihih


Apa perasaan anda bila tengok blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak. (Kadang-kadang blog sendiri menarik tapi merendah diri)

semua orang suka cantik, ALlah dan Nabi pun suka cantik...jadi BICARA AMANI pun suka cantik..cemburu itu adelah skit, itu kelebihan lah pada tuan belog, pandai menghias...BICARA AMANI cantik tak...???..hehehhe.http://www.emocutez.com


Bilakah blog anda diwujudkan?

soalan sejarah plak..hehehehe..BICARA AMANI ditubuhkan pada bulan Julai 2010..semalam baru tengok entry first..kalau nak tengok..klik sini..WADAH PERTAMAKU


Siapakah org pertama yg tahu dan menjadi follower blog anda?

orang yang pertama tahu tentang kewujudan belog ini ialah, Encik Anugerah Allah.http://www.emocutez.com.dan orang yang pertama, rasanya, kak wahida..sebab dialah insan yang membantu untuk menubuhkan belog ini....siapa kak wahida...blog tinta hati..sila klik nama blog..TINTA HATI


Sila tag 5 org lain untuk menerima anugerah dan serahkan syarat syarat ini.


ak - terimalah award ni..
kak wahida - huhuhu..mekasih ajar adik yerr
ayien-blogger baru, merangkap rakan exco ana



9 comments:

Siti said...

cantik lah blog awak..hehe lebih2 lagi tang bunga sekuntum kat tepi ni ha..comel.. :)

oh ya, selamat berkenalan ye? =)

misz nana said...

interesting lah nih amani.. simple dan menarik :)

tahniah dapat anugerah ini :)

azwa_amani said...

siti : huhuhu..comelkan..macma tuan dia..hehehe..gurau je..ske bunga tulips...tapi tak pandai nak susun-susun bagi kemas..x pandai sgt IT ni..heheh..still belajr

azwa_amani said...

misz nana : huhuhu...mekasih...nana punyer pun apa kurangnya...yang penting pengisian entry kita...kadg blog org tu simple jerr..x banyak widget pun, yapi tetap ramai tau polower die..tertawan hati dengan bicaranya...adeehhhh...komen leret-leret panjangnyerr

whitecappuccino said...

macih amani..nice!!!

whitecappuccino said...

macih amani..nice!!!

azwa_amani said...

WC : uisshh samapai dua kali..tu betul2 berterima kasih tuu..hihihi

sama-sama kasih kak..sayg akak..:)

Awangku Johan said...

muche Grasias ya tag n bg award kat AK..

azwa_amani said...

huhuhu..xtau nak jawab ape..same2..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...