Friday, December 17, 2010

terima biasiswa + award

assalamualaikum semua...............

fuhhhhhhh..penat sangat..tapi alhamdullilah.., keje-keje yang telah dipertanggungjawabkan untuk ana, ana dah cuba siapkan yang termampu...
diharapkan, sepanjang ketiadaan ana di kolej, adik-adik yang dibawah ana dapat menjalankan tugas yang telah ana bahagi dengan baik....

jap..jap..korang mesti nak tanyakan...kemana budak kechik ni nak pergi.........????

nak pergi port dickson.........ohhh..bukan.......itu encik Anugerah Allah yang pergi........ada timbang tara disana...habislah kena buli fizikal dan mental...hehehe..good luck yer awak...kiter tau awak kuat....hehehehe :)

ermmmmmm....ana akan ke SINTOK....ana pun tak tahu tempat tu kat mana, bagaimana tempatnyer......sebab ana pergi untuk menerima Biasiswa...yuhuuuuuuuuuuuu...Alhamdullilah...buat pengajianku hingga habis ..insyaAllah..bukan setakat degree sahaja...tapi kalau En.Anugerah Allah izinkn..sampai PhD...itu pun kalau ALlah jodohkan dia sebagai Zauj ku....Aminnnnn...

seminggu tau ana takde...so..terbengkalai lah blog yang tak berapa nice ni......hehehee...
rhokey lahhh..ana ade meeting lagi malam ni...barang-barang tak packing...nak pergi dobi, sebab hujan kat sini, baju dah basuh kene bawa pergi dry......aduuuuuhh..rosak baju..

okey..daaaaaa..

p/s : encik Anugerah Allah, dah sampai sana tak mesej pun bagitau dah sampai..........mentang-mentang tempat best.....takpe-takpe.... :P

terima kasih kepada MATA HATI..sebab telah menganugerahkan kepada BICARA AMANI..award blogger ceria...........opkos lah i ceria...macam astro ceeeeerrrrriiiiiiaaaaaaaaa~~~~...



kena jawab tag.....

3 jenis haiwan yang disukai dan kenapa???

- kuda sebab kuda nampak gagah, kuat, dan macho...hehe
-rabbit sebab comel..
-koala sebab cute , manja..peluk pun sedap kot

23 comments:

Prof Rashidi said...

hehe...besnya awin...awin nk pegi kedah kan....

azwa_amani said...

a'ah lah dik...nak ikut ke....huhuhuh..nak balik kedah lah tu...ang tak boleh balik...dok kolej..hehehe

Liquid said...

nak ikottt... ehehe

Mata Hati said...

alhamdulillah... bestnya dapat biasiswa.. saya pun harap ada biasiswa utk sambung pengajian

oshin said...

ada tag utk kamu . ;))http://oshinlove.blogspot.com/2010/12/mama-kembar-3-buat-giveaway-yay.html

ezne ezureen rashid said...

Assalamualaikum.
awin dapat biasiswa apa?

Solihin Zubir said...

eh.. nk pi sintok eh? nnt singgah la kedah.. alor star.. hehe..
tke care ye.. :D

azwa_amani said...

liquid : huhuhuhu..xleh...dok umah elok2... :)

mata hati : alhamdulillah... sambung lah belajar kalau ade rezeki :)

azwa_amani said...

oshin : tq tag amani..insyaAllah..nanti amani buat if ade mase yer dear...

ezne : cheq dapat YAPIEM..... syukur ALhamdullilah..tapi ni tuk anak yatim yang cemerlang....... ang syukur ade mak ayah lagi...hehe

azwa_amani said...

solihin : huhuhuhu... insyaAllah..kalau ade yang nak membawanya ke Aloq setaq tuuu..huhuhu

Pencari Qurratuaini said...

salam

tahniah dan selamat mnerimah anugerah...

azwa_amani said...

pencari Quratuain : syukran jazilan :)

Asma Haha said...

tahniah amani..i'm proud of u :-)

e_ddien said...

huhu..tahniah kak wani...i'm proud of u..rindulah..lama x dengar cite

Amy Syaquena said...

As'salam..

Tahniah dear..

erika nuris said...

sue tag awin...
http://erikanuris.blogspot.com/2010/12/contest-saya-suka-buat-peace-by-cik.html

Mata Hati said...

mana amani ni..cepat ler balik update blog

Amy Syaquena said...

As'salam..

adik akak nie busy ke dah berapa hari akak singgah sunyi sepi je...windu same kamu..

azrinrahim said...

tahniah awien.. semoga cik anugerah tu bg kamu peluang untuk blajar smpai degree ya . incya-Allah . hubungan yang terjalin kerana Allah pasti diredhai ..

Amy Syaquena said...

As'salam...

windu same kamu , lamenya menyepi..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

oh..saya suka ini bloggg!! muslimah...!! nice r dear!! salam kenal...

jom singgah my new blog n being my followers too...tq

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/


and

jom singgah my shop blog...tq

http://mummylovepink-shoppaholicblogspot.blogspot.com/

Amy Syaquena said...

As;salam..

miss you dear..

nurawatif said...

awinn.... awain datng kedah 2.. uum sintok ker?? besnyerr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...