Monday, December 27, 2010

kisahku....

assalamualaikum semua....

entry ni nak cerita pasal kisah ana plak...hehehe....masa ana kat kem Sintok UUM aritu kan...kan ana ade cerita yang Encik Anugerah Allah pergi Port Dickson sebab ade program Timbang Tara kat sana.....dengan takdir Allah SWT..terjadi satu perkara yang sangat membuat ana terkezuttttt...punyalah terkejut masa kat kem tu bila Pn.Ibu kol and cakap, dia nampak Encik Anugerah Allah kat 1 resort ni.......
makanya, berlakulah perbualan diantara anak dan emak sambil gelak-gelak...hehehehe...ape tak nyer...rasa lucu plak biler Pn.Ibu cakap dia nampak time mandi-mandi kat pool...ana pun kol lah encik Anugerah Allah...and betul lah dorang dok resort yang sama...tak tau plak En.AYah ade reunion kat sana...
so dorang pun bergambarlah sebelum check out....huhuhuhu..seronok tengok gambar En.Ayah dengan Encik Anugerah Allah...sama tinggi...siap peluk lagi...perut pon dah nak sama boroi...hehehe..xdelah...men2 jeee...
kene interview lah skit dengan Encik Ayah...hamek...tanya encik Ayah, "ayah tanya apa kat die??" ..pastu ayah jawab " dah cukup ke duit hantaran " .....entah betul entah tak.hehe..terlupa plak nak tanya encik Anugerah Allah.....

ape-ape pun.......semoga Allah pertemukan kita di dalam ikatan yang sah..aminnnnnnn....belajar dulu...insyaAllah, kalau Allah dah tetapkan jodoh,..tak kemana...

****

next cerita....betul ke ana dah gemuk???..aisehhh...jumpa my sis and my brother pun dorang cakap badan dah naik........wuaaaaaaaa...yes...yes...dah gemuk sikit....

errrmmm...haritukan ..masa balik je UPSI..macam-macam ana dapat.....nak tahu ana dapat ape x???..best sgt...Alhamdulillah...diantaranya ialah...

pashmina..


pashmina ni from my roomate...cantik ...datang dari jauh tau...from madinah...best kan...
mekasih kak illya...

mR. ted



ini plak mr.ted...from my sis....kak amy...blog sinar raudah....comey sgt...ana letak dalam almari..bukak jer almari..tersembul muka Mr.ted..terkezut...hehehe..

from kak teh...


ini hadiah dari kak teh...my lovely sis...almaklumlah sekarang kan cuti sekolah...bujang lagi..so keje die bercuti ngan kawan-kawan...gi cameron,.pergi ganu....baru-baru ni gi camping dalam hutan..best la....adik die ni busy sangat, so tak dapat lah nak join...jadi belikan jela tanda ingatan...hehehe...dapat sepit rambut key chain strawberry yang tomey-tomey tuuuu...sama dengan kak teh..hehe..maceh ateh....

ini paling sedap...


ini from Encik Anugerah Allah....nak bagi kiter lagi gemuk lah tuuuuuuu..heheheh...sedap-sedap...macheh yerr...len kali leh bagi lagi....ana pun bagi jgak sourvanier dari kedah...tapi makanan jela..hehe..nak bagi dia gemuk jugak..n sebuah buku.....nanti baca yerr..sebagai motivasi...nanti next year, kiter bagi buku yang kiter punya cerita ada dalam tu plak...okey...INSYAALlah...

p/s : berbanyak-banyak terima kasih, syukran , toche-toche, xia-xia, nandre, arigato...ape lagi ek...entah betul entah tak sebutan tuuu..abaikan...yang penting dak kechik nak cakap..mekasih bagi sumer ni... besttt sgt.. :)..

encik Anugerah gi pantai..best sgt,..jeles sebab dah lama tak gi pantai..takpe-takpe, nanti cuti raya cina kak teh nak bawa gi pangkor..........yahoooooooo...boleh tulis nama kat pantai macam encik Anugerah Allah buat...cantik..suka sgt.......... :)..

okey laaa..penat lah berceloteh ni...stop dulu...dah nak asar...daaa..salam..sape nak ikut gi pangkor?????

13 comments:

Mata Hati said...

yes, amani dah kembali. rasa boring jer bila amani takder dlm dunia blog..ekekekeke

baguihlah kalau dah gemuk sikit..nampak ideal dgn ketinggian. kalau terlalu kurus tak sedap jugak mata memandang. psstt, org cakap bila dah kawin mesti berat badan akan naik..^^

whatever, teddy bear tuh...so cute

Iena farina said...

hehehe sukenyer teruna yg sorg nie :)

amani:cutelah yeddy bear tu..tak gemo blh diet semulakan...hehehe :)

azwa_amani said...

mata hati : eleh....huhuhu...macam lah pernah tgok kiter....BMI normal yer...x gemuk tak kurus..hehe..

kak iena farina : die memng macma tu kak....huhuhu...mr.teddy tu memng kiut..hehehe.macma tuan die.heheh :)

azrinrahim said...

wah banyak yer hadiah .. haha boleh share sikit gak awien .. wakaka incya-Allah kalau jodoh kamu dengan en anugerah pasti akan terikat ikatan tersebut .. hehe sweet gitu . mudah-mudahan jodoh berpanjagn .. amin44x..

noreed said...

wah banyak nya dapat hadiah. eh pashmina kita sama lah..hehehe

Prof Rashidi said...

ole-ole utk rexco x de ka awin???hahaha

misz nana said...

nak ole2 gak..hahah

azwa_amani said...

ayie : amin ya rabb....awin pun org bagi...hehehe..insyaAllah, bila ada rezeki, nanti kiter belikan yer tuk rexco kebajikan..insyaAllah...

kak noreed : yeke..hehehe...same lah kiter ek.. :)

azwa_amani said...

adik : huhuhuhu..patutnyer rexco yang kene bagi pada exco.hehehee...insyaLLAh..nanti adelah untuk rexco kebajikan...doa-doa murah rezeki yerr :)

misz Nana : hehehe..nak gak kee???...xbole..tu kiter punyerr..hehe

Amy Syaquena said...

ow dah terima akak x perasan tadi.. hope adik suka walaupun x seberapa...

azwa_amani said...

kak amy : opkos adik suka...comel..hehehe..dah gantung dalam almari dah..

nanakimie said...

wah...tahniah amani:)moga t'capai impian amani sambung study kat oversea..amin...

azwa_amani said...

nanakimie : mekasih yerrr..hehehe amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...