Tuesday, December 14, 2010

merajuk sikit laaaaa... :)

assalamualaikum semua.....

ana sebenarnya, rasa lama dah tak menjengah ke blog ni.....sehari ade lah sekali dua jer bukak, tupun tengok komen-komen yang masuk kat entry, pastu tinjau shoutbox kawan-kawan tinggalkan link, n jenguk blog-blog kegemaran...itu jer.......

takde rasa nak tulis entry macam dulu-dulu, takde feel nak baca entry n komen,...........
kenapa yer ana rasa macam ni????..sedangkan blog ni adalah antara benda-benda yang amat ana sayang.......

sebabnya......

ana tak ingatlah bila harinya dan tarikh keramat tu.........time tu ana baru jer balik dari set-up tempat untuk program reunion.....bukak je blog, nampak ada 1 jejak kt shoutbox, panjangnyer luar biasa, BI lagi........ana pun baca lah.........ana pun rasa sedih sgt......

nak tahu tak kenapa....sebabnya, insan tu cakap, blog ana ni buat dia tertekan.....n ada lah beberapa perkataan yang buat ana rasa, blog ni macam orang tak suka.........

ana cuma nak tanya, korang tak suka cara penulisan ana?????...korang cakap jer.........ana sedia menerima teguran.....

masa insan tu tulis kat shoutbox, ada link kat nama tu...anda ana pun pergi, blog tu blog milik bukan malaysian........means minah salleh punya......masalahnya, dia faham ke apa ana tulis......kenapa dia cakap macam tu..........sedihlaaaaa...

ana takde kutuk sape-sape pun dalam blog ni..........ana takde kacau sape-sape pun......wuaaaaaa...sedih...rasa tak mau dah nak buat blog...

22 comments:

Liquid said...

tu spam jek kot incek liquid banyak dpt cmtu org nk iklankan website mane2

azwa_amani said...

bukan spam......amani dah tgok dah....:(..kalau spam die akan letak kat komen, bukan shoutbox....:(

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

sabar byk2 biasa la tu...Pikir positif jadikan ia pembina semangat utk terus berblog

keep it up~~~~~~

Zara Affendi said...

1st time dtg cni. ^_^ sy pon sayang blog sy jugak. orang kutuk tu biasalah dalam dunia b'blog ni.. smile ^_^

azwa_amani said...

nakal: ermmmmmm..seb bek ade yang menyokong... yq nakal :)

zara afendi : tengs dear dtg sini...hope dapat sedkit perkara yg bermanfaat dalam blog ni :)

eqa darnestra said...

huhu....awak sabar yer... :)

Zara Affendi said...

InsyaAllah.. ^_^ tq.

Jeely jelly said...

sabar je lah ye.. wat bnda tu sbgi pemangkin smngt terus berblogging :)

Awangku Johan said...

hurmmm maybe.. minah tu nk berminat baca penulisan awin.. dah tu dia x faham bahasa melayu so dia balas la dlm bi.. dia lepaskan geram dia tu.. sbb dia nk baca tp x tau sepatah haram.. think +ve...

azwa_amani said...

eqa : mekasih dear.syg eqa.....teng ek sudi dtg blog amani ni :)

zara : insyaAllah...:)

azwa_amani said...

jeely : yups....insyaAllah..amani akan terus menulis untuk sebarkan ilmu Allah...:)

ak : tengs bro.....awin pun pelik laahhh,...ade jugak die singgah ke blog ak kalau tak silap..blog kak amy....awin tgok die tinggalkan jejak yg bek2 jerrrr....cuba ak tengok balik...nama die...perempuan comel (convert to BI)

eqa darnestra said...

syg amani gak.. :) dh jadi hobi saling berkunjung ke blog teman2 nie...

Amy Syaquena said...

As'salam..

jangan di ambil hati dik akak nie dah macam2 orang hentam kalau ikutkan hati memang rasa nak tutup je sinar raudah tapi bile fikir2kan balik kalau akak mengalah itu akan membuatkan pihak lawan kita lagi ketawakan kita jadi better buat bodoh je..adik jangan sedih ke , nie lah asam garam dunia blogging yang harus kita terima...

azwa_amani said...

eqa : a'ah...nak dtg umah jauh kut...heheh jenguk blog je lah yerrr :)

kak amy : tu lah kehidupan kan kak...niat baik, namun x lepas dari ujian manusia...mekasih kak sokong amani...biaq pi lah org tuuuuuuu... :)..yang penting akak ade ngan amani kan. :)

NoR RaShiDi b RaSuL said...

sabaq ye awin....huhuhu

azwa_amani said...

adik : huhuhuhu..tengah sabaq lah ni..dik esok men badminton lagi tau...tapi tukar org..xnak men ngn syamim lagi...ganti dengan su..hehehe...syamim suka bagi shuttle laju2...malas nak amik..hehehe

Solihin Zubir said...

haha.. xyah amek aty sgt la dgn provokers yg sengaja nk jatuhkan semangat kita..
tmbh2 awk ckp dia mat salleh.. fahamkah dia? hehe..
chill ok!
keep blogging! :D

nanakimie said...

huhu..kta xbaca lak kalo owang2 puteh neh tggalkan chat...malas nak ambek taw..he:)tapi ada jugak ase pompuan yg amani ckp tu tggal kan chat kat blog kta..bia jew la die..yg penting kta taw amani budak baek:)byk nasihat2 berguna lam blog neh:)

azwa_amani said...

solihin : yupsss...amani akan terus berbloging slagi ia tak melalaikan amani kepada tuhan..mekasih yer awak...... :)
provokers ni memnag laaaaaaaaa...die letak kat shoutbox kawan-kawan yg len semua baik2... :)

azwa_amani said...

nanakimie : yupss...amani ade nampak nama die n amani picit sekuat hati nama tu..n link tempat yg sama...die tinglkan komn yang baik2 jer kat nanakimie....wua..sedih lah...panjang pulak tu kat amani punyerr..terus amani buang die..syuhhh syuhhh...hehhe :)

Mata Hati said...

biorkan sajer.. orang putih tu dengki sebab blog amani best, blog dia x best :)

azwa_amani said...

mata hati : huhuhuhu..mcm tu kee..okeyy,,, :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...