Tuesday, July 12, 2011

awat lah jadi lagu ni ???


assalamualaikum semua...

maaf sangat-sangat.... amani minta maaf banyak-banyak, amani tak ke blog siapa-siapa pun sehari dua ni.. terlalu banyak kerja dan tugasan yang perlu disiapkan... ingatkan dah final sem takdelah kena study hard, tapi lagi manyak... semuanya kerja lapangan kat luar, kena pergi sana sini untuk buat observation.... oohhh..penat...

oh yerr satu lagi perkabaran yang kurang sedap... laptop amani tengah sakit ni.. walaupun masih boleh digunakan, tapi dalam sehari adalah lebih 6 ke 7 kali dia hang, and restart sendiri.. sediy tau macam ni... janganlah buat kita macam ni... penat kita jaga elok-elok tauuu......

so, harapnya kawan-kawan boleh faham yer kondisi amani sekarang... tak bestnyer jadi gini, Ya Allah, jauh dah aku merungut.. takpe-takpe, nanti elok lah tu yerr, hal kecik jer ni okeyy..(pujuk diri sendiri)

okeylah..amani nak rest, hari ini banyak betul cabaran, sampai balik rumah tangan menggigil jerrr, lepas solat asar, terus baring sambil baca tafsir,, rinduku padaNya kian mendalam, terima kasih ya Allah.....
semoga dirimu baik-baik saja walau dimana... dirimu dalam doaku setiap masa. take care of yourself okey أفتقدك كثيرا

7 comments:

cucu umie said...

sabar yer awien..ie dugaan bt kamu.. mungkin sia sug beli laptop baru kot

alif haris said...

tabah2 ^^

takpe .. setelkan yg penting dulu ~ hehe

BudaK KeciK said...

sabar dear:) jgn paksa diri.. take a rest:)

keon said...

amboi bz btol amani nie, hehehe. takpa2 teruskan bekerja !! chayokk !!

Wanie said...

huhu..laptop hang?nak kena format kot..sabar ye..wanie pun slalu laptop rosak..

ashraf siddiQi (--,) said...

@azwa amani :mga kmu lbih tabah ^^,
gud luck 4 final t..

erika nuris said...

sama la kite...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...