Tuesday, July 26, 2011

pengaruh LAILA-MANJA



korang tengok tak cerita Laila dan Manja ??.. amani ni jarang sikit layan drama sejak amani melangkah ke menara gading (cewahhh)..sila percaya yeee,..yang betul-betul amani layan dari episod 1 sampai last cerita Juvana sebab ada Zahiril Adzhim (ini belog dia). hehee, dan satu lagi jalan cerita yang menarik...amani suka dia sebab dia seorang yang sangat bagus dalam penulisan, itu sahaja reason amani okeyy...

sekarang ni amani duduk rumah kakak dia KL... so tengoklah TV kalau dia pergi mengajar kat sekolah (kalau tak blogging)...secara tidak langsung amani tertengok Laila Manja..best lah cerita ni....suka tengok Manja...hehehe...kalau balik UPSI ni terpaksalah tengok kat youtube...korang tengok tak ?? korang rasa best tak cerita tu ???


mak tiri memang jahat ke ?????

10 comments:

cucu umie said...

apcal ayie tak tahu ea?? gaga nampak sgt tak hadap tv..huhu

azwa amani said...

ayie: semalam adik kol kiter (sekarang dia dah rajin kol kiter tauu..hee)..dia mengadu kamu tak balas mesej dia... amboi2...sibuk snagat lah tu, siap kamu buka sem nanti..

cucu umie said...

nantikan kalo adik call cakap kat dia..ayie busy sikit jer..hehe lagipon tgh tolong family uruskan perniagaan nie..gege soory sgt2 cakap dekat adik yer..alamak, rindu plak dekt si sidi pung tu,,

NzA said...

mmg best lagu tu....

fRaMe+LenSeS said...

hihi. tak penah tgk. besh sgt ka amani? Nadh ni kan, bila da ngikut tu, susah. apa pn taleh. hehehe tu takut tu..

syrupmasin said...

lagu tuh bestt :D

Wanie said...

tak tengok la cite drama skang ni..
ni cite pasal mak tiri ke?
tak sume mak tiri jahat..
tapi sy benci mak tiri..
sbb die lah perampas..:)

alif haris said...

laila manja ?? tak pernah tgk pn haha .. :D
tv bape eh ..

ade jugak mak tiri yg baik .. tp tak ramai ouh huhu

CintaZulaikha said...

mak tiri dlm tv mungkin jahat...kiki. tak tgk la ceta nih, melayan tv tah ke mana keje kita nti...huhu, sadis

Ad Rifza said...

Tgok preview jer tak tgok cite lagi..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...