Monday, July 18, 2011

SMS yang SWEET from unknown


tadi amani baru jer abce mesej dari nombor baru.. tapi nombornyer macam familiar jerr...mesej nyer macam ni..

Anda telah menerima KASIH SAYANG KERANA ALLAH dari 01390137$!. baki kasih sayang anda pada 18/07/2011 ialah 100%. tempoh kasih sayang anda tidak akan tamat sampai bila-bila. InsyaALlah..

sangat sweet, tapi amani tanya "salam, sape ni ?"....dia tak balas...

inilah handphone amani... :)


10 comments:

syiqah shahar said...

so sweet la msage niyh

cart kartika said...

heee cntk nset die. kak ika gne hp murah jew cap ayam

cucu umie said...

sweet ea?? hehe btw.. boleh lh..hehe

asnizaziz said...

secret admirer kot :D

BudaK KeciK (BK) said...

tak cantik pun fon awak..lalallaa.. da la tak boleh 3G..hehehe

azwa amani said...

shut up lah you BK...hehehe :P

Raden said...

ha'a laaa..sweet kn..

azwa amani said...

entahlah korang, nak cakap secret admirer tak kott.. entah2 salah hantar.. huhu

alif haris said...

hehe .. tu alif yg bg msj tu haha

ciknabil-a said...

sajew nak usik amani kot org tue.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...