Thursday, July 7, 2011

HAPPY BESAR-DAY TO BICARA AMANI

assalamualaikum.....

maaf kawan-kawan, baru sekarang amani dapat duduk depan laptop dan buka Birthday Girl ni.. huhuhuhu... Hari ni, 7 Julai, 2011 genaplah umur Bicara Amani 1 tahun... cepat betul masa berlalu, dan amani rasa macam baru jer amani buat blog ni... huhuu.. terima kasih kepada semua yang memberikan sokongan kepada Bicara Amani dan membuat blog ni bertahan sampai sekarang walau berapa kali amani nak buang.. hehehe.. harap dapat berterusan sampai bila-bila...

ohh ye, satu lagi, amani minta maaf sebab amani tak dapat nak ke blog kawan-kawan yang lain. InsyaAllah, kejap lagi amani terjah sambil-sambil buat laporan yerr.. maaf yer..tadi amani ada Field trip ke Kuala Lumpur.... petang baru sampai, penat betulll....

okey lah.... bye semua, Happy blogging...


amani rindu sangat dengan seseorang ni.. amani nak mesej, tapi amani takut dia tak balas dan amani akan sedih.. sebabnya, amani dah buat dia marah dan sedih sebelum dia pergi..... amani harap dia akan ingat dan sayang amani macam dulu juga.... sedih sangat bila buat orang sedih....

12 comments:

Amanie Ashraff said...

cantik tarikh 7/7 :)

cucu umie said...

semoga teruskan berblog yer awien...sampai ilmu untuk perkongsian bersama

belog amiyo said...

wah dah setahun. tahniah2! :D

Rozuan Ismail said...

happy anniversary to your blog.semoga lebih maju dalam dunia blog.

azwa amani said...

terima kasih semua.. insyaAllah, dengan sokongan kawan-kawan semua, amani akan sentiasa dalam dunia blog untuk mencoretkan segala ilmu dna juga pengalaman hidup,..dan amani juga berhasrat untuk terus berblogging sampai ada anak nanti, dan nak serahkan blog ni pada anak-anak...suweett tak?? huhuhu

Wanie said...

happy birthday bicara amani..:)

xpyh la mesej, kol terus..:)

nanakimie said...

congrats dear da staun:) teruskan b'bloging k...

alif haris said...

heppy bfday bicara amani ^^

keep blogging :)

alif haris said...

ops btw nk bg tawu, sy tag amani dlm my latest entri :D

azwa amani said...

terima kasih alif... nanti amani terjah yerr :)

CintaZulaikha said...

hepi besday amani..

erika nuris said...

epy belated besday bicara amani....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...