Friday, July 1, 2011

menung ingat rumah...


assalamualaikum dan selamat petang....

petang-petang macam ni agak-agak ibu tengah buat apa yerr ??? tengok cerita agaknya..
rasa-rasa ayah dah balik dari sekolah ke belum ???
ke ayah ade kursus kat mana-mana takda kat rumah???.. errmmmm

kan best kalau amani ada kat rumah sekarang... petang-petang macam ni ibu buatkan goreng pisang ke...
pengat ke...
goreng kepok ganu ke...
tak pun makan biskut kering dengan nescafe...


syooooooooookkkkkkkkkkk nyerrrrrrrrrr.....
rasa nak balik membuak-buak dalam hati....

p/s : cikgu Ammar dah balik UPSI selepas kena ragging dalam kem. kesian awak yerr..... besok ingatkan nak support MY TOEK syahril kat UM sebab dia masuk pentas dikir... owhhh.. rindunya nak citer dengan ko toek... :) insyaAllah .. semoga kejayaan milikmu sahabat...
toek tu panggilan amani tuk syahril.... syahril panggil amani botet,,,, buruk kan namatu... lucu lah..


8 comments:

amy syahirah said...

waaa . sedapnyeeee . goreng kepok ganu tu mcm mane akk ?

azwa amani said...

kepok ikan yang banyak jual kat terengganu tu dik.. hehehe...kita goreng makan ngn sos... sedap sampai menjilat jari..huhuhu

ciknabil-a said...

ttba rasa nak balik uma jugak. :(

azwa amani said...

nabila: jom balik umah... huhuhuhu rindu ibu ngn ayah

azwa amani said...

nabila: jom balik umah... huhuhuhu rindu ibu ngn ayah

fitrah said...

fit hari-hari dirumah...hehe...jgn jeles...huhuhu

azwa amani said...

best lah fitrah..huhuhuhu... nikmatinya dengan penuh rasa yerr.. huhuhu

Solihin Zubir said...

argghhh.. tgh hari cmni, tiba2 rsa xnk mkn nasik.. nk goreng pisang.. heheh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...