Sunday, November 7, 2010

the best entry with sinar raudah...

salam semua.....entry ni khas untuk kak amy,........

errmm selama ana berkecimpung di dlam dunia blog ni kan...semua followers ana dalam kalangan rakan-rakan yang ana kenali....n for the first time,..kak amy muncul di dlam hidupku....hehehe,,:)....nice person...cantik, already married...xtahu lah kat mana yg ana ske tentang dirinya, tapi ana ske bace blog die...n yg pa
ling ana suke entry yg nie...entry best...



korg nak tahu knape best...errmm
..sebb entry ni lah yg buat ana kenal sape kak amy...entry nie ana mula-mula terjah blog nya...suke tgok die with her hubby...errrmmmm...sweet couple lah kak.....kak amy nie pun ske gak komen2 entry ana...walaupun entry ana nie xdelah best sangat...banyak yg kurangnyerr..xde nuffnang macam korg sumerr...xde citer2 hangatsss....ayat pun skema jerr..tapi itu lah ana...harap korg n kak amy leh trima...blog ni tuk sampaikan ilmu jerr...xkisah lah ade org nak bace ke x..tapi yg penting,,ana tahu ada seorg yg setia dengan ana membaca semua yg ana tulis...walaupun die busy dengan study n kerja-kerja nya..mekasih en anugerah ALlah.:)...........cewahhhhhhhhhhhh...okey laaaa....ni jer kot tk kak amy.....hehehe...nice to knowing u sis....

okeyy..ana tag

awangku masazwan - percubaan pertama
kak atie -ku inginkan keberkatanmu
kak wahida - tinta hatiku

korg jemput singgah ke belog peveret nie ek ..kak amy..

7 comments:

di sebalik wajahku.. said...

Assalamualaikum...

1st, akak nak mintak maaf tau pasal entry akak yg terbaru tu.. em.. adik akak kuatkan!! ^^.

2nd, akak doakan..awin berjaya dapat hadiah giveaway nie.. akak menyokog dr belakang ^^,

Amy Syaquena said...

Salam..

thanks awin , akak minta izin copy header adik ye.. untuk uat undian di facebook

Awangku said...

Awin --> Thanks ya tag AK.. apa2pun kak emy tu dah lama AK add dia n slalu bc blog dia.. Thanks ya coz slalu singgah blog AK jg.. apa2pun gunakanlah mata penamu tuk mmpengaruhi dan mgubah orang..

azwa_amani said...

kak atie :...xdehal lah kak..hehehe

kak amy:..okep kak..awin xkisah pun x menang...saje2 jer..lagipun frst time

azwa_amani said...

ak :..owhh yeke ak..hikhikhik...ske blog die...ak, tq atas sokongn tue...:P

Nurul Wahida said...

tq awin coz sudi tag akak...ade gak ingat kt akak ye..hehe...akak x kenal dia pun...xpe..nnt akak kongsi2...leh tmbh kenalan...hehe..tq..cyg awin...

azwa_amani said...

kak wahida : akak nie best...hehehe..die mcm2 postkan entry die..best laaahh...hehehe..:) same kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...