Thursday, November 25, 2010

yeay saya suka blog kamu..

okeyy..entry ni memang mengujakan ana...
sebabnyer...entry ini hanya akan memaparkan blogger2 yang hebatssssssss...
x cukup tu...hangatttttttttttttssss...owwwhhh skit lagi..meletupppppppppp uolllssss..
huhuhuhuhu....ni sumer keje abg badan besaq tu laaaa...ana takut nak follow die..huhuhu
tejah2 jer... :)..saper lagi kalau bukan Awal ashaari...opssssss...terchalah plak...Ben Ashaari..



okeyy..kita pergi ke blog pertama yerr..

Awangku Masazwan Pangiran Abul - individu yang berdarah kacukan Brunei Sabah ni, mantan Jawatankuasa Mahasiswa Kolej....belog dia ni, macam-macam cerita ada...ada lawak, ada kisah teladan, ada juga hal-hal peribadi..selalunyer dia kan cerita dia dok gi gym laaa...itu laaa ini laaa...baru-baru ni, dia berangkat pulang ke Sabah semula, sebab dapat posting disana..sadiiiisss tau...xde dah kawan nak bertengkar di Kolej...sebabnya dia rajin mengusik...cakap kita dibawanya men..gerammmm i tauuu..huhuhu...blog dia best...gi tengok tau

insan kedua yang ana suka..jeng jeng jeng...

mata hitam..opsssss...tersasul lagi...Mata Hati- nama belog pun dah bestkan...unik jer pertama kali dengar..seunik orangnya...kami tak pernah bersua, kami tak pernak berbicara, tapi kami selalu balal-balas komen...gituuuuuuuuu...huhuhuhu...kat blog ni, macam-macam jugak yang tuan tanah cerita, selalunyer pasal isu-isu semasa...dan ana pengomen setia beliau...sebab dia open minded...suka :)

kak amy - okey blog ni mula-mula yang buat ana ase dihargai...sebab follower dia ramai sangat..tapi dia sudi jadi follower ana dan rajin juga komen dan beri kata-kata nasihat...lagipun dia kiutttttttttt..n hubby die hensem..suka laaaaaaaa...huhuhuhu.kak amy rajin buat contest, dan ana masuk 2 contest yang dia buat...dan salah satu contestnyer ade kisah disebaliknya...hanya ana dan kak amy jer tahu..hikhikhik...nanti kalau ade kisah sambungan..ana tulis entry yer...gi blog dia...best.. :)


okeyy,...kalau nak citer banyak x larat plaj nak menaip n korang pun x larat nak baca...ana letak 3 orang insan best ni jer dulu yerr...thnks to Matahari...opssss...silap lagi..Mata hati pengarang jantung sebab like blog dak kechik ni...toche toche.....arigatogizaimas...nandre...nehii...dah dah..ngarut plak..hihihih

11 comments:

Mata Hati said...

blog saya tak best.. malu ah bila ada org yg suka blog saya :)

azwa_amani said...

elelelelehhh...xbest pun ramai jugak yang cakap macam ni..

SAYA SUKA BLOG AWAK LA...kan??...kan???...tol x??

Amy Syaquena said...

salam..

morning dear , wahhh!!! surprisenya , tersenyum akak bile membacanya , serius akak sangat hargainya , thanks again dear...love u much much much...

azwa_amani said...

kak amy : kiter yg patut hargai kehadiran akak dalam blog ni..huhuhuhu...love u much much much tooooooo...

cepat2 sihat tau.. :)

Asma Haha said...

nama baby akak pon amani...
amani bermaksud cita2ku, ketenanganku...
nice to meet u :-)

azwa_amani said...

kak asma : yeke....huhuhuhu...wahhh..baru tahu mksud nama..mekasih kak.. :)

Awangku Johan said...

Salam.. Thanks ya coz myenaraikan nama AK sbagai blog yg Awin suka.. Nampaknya Ak dah tertinggal byk edisi mgenai en3 blog Awin.. Insyaallah akan AK baca kesemuanya.. Coz dlm bbrp minggu ni AK busy dgn melapor diri ke skolah, urusan mgenai borang2 penempatan, gaji, pgenalan diri dll g.. Sbb tu Ak dah lama x update blog.. Insyaallah dlm esok or lusa.. Ak akan come back... hehe... Thanks ya myenaraikan AK.. Sure... AK rindu kamu huhuhuhu

azwa_amani said...

ak :...salam...welcme ak..xperr...awin faham ak sibuk di sana...ni jer yg leh hubungkan kita...senang nak citer2 hal kolej..hal diri...awin kan xde pesbuk...huhuhuhuhu..ak jaga diri disana...jadi cikgu elok2, jangan ngorat anak murid..ngajar form4,5 ngn 6 kan....jadi guru panatia lagi...bestnyerr..nanti kalau makan cheese kek ngn mee suah.ingat2 lah org semenanjung yg jauh ni k..

Awangku Johan said...

a'ah kebizian akan melanda lg d awal thn nti.. yup ajar form 4,5,6.. n guru panitia geo.. hahaha.. bisa hari2 buat cheese kek nya.. tp x leh mkn hari2 kena maintain body hehe.. opkos ingat yg jauh d sberang tanah bsar sana.. ingatla org d Borneo ni sntiasa ya

azwa_amani said...

opkos laaaaaa ingat...kek cheese lagi diingati..waaaa sedap laaaaaaaaa..nak resepi..ak utang ngn awin 2 bende tauuuu...biler nak lunaskan?????..resepi n novel..huhuhu :P

Awangku Johan said...

sedih pulak baca en2 ni pabila ada org hargai kat AK.. rindu kamu sgt2 huhu.. insyaallah, AK akan lunaskan 2 utang AK tu.. pabila awin dtg sini (Sabah) akan Ak lunaskan ... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...