Wednesday, November 3, 2010

hehe Salah Hantar SMS..^_^

assalamualaikum semua....

asenyer bende nie xperlu kot nak masukkan dalam blog....x kire...x kire...nak letak jugak..hehhehe...korg jangan marah ea..bace jerrr...(#_#)..

alkisah...selepas mahgrib macam biasa, baca AQ sementara nak tunggu isyak....dah dekat2 nak azan ana pun benti mengaji..dok ngadap lappy kejap....bace entry AK, gelak sorg2 bace entry die...pastu gelak sowg2 lagi bace entry moon...rexco akademik...hehehehe.....tengah senyum2 comel...tibe2 meja bergegar.....ttrrrrrrrrrrttttt...trttttttttttt...hehehe..xde papelah...vibrate fon, tengok ade message plak yg masuk....no baru, x dikenali...tapi macam familiar...ni no die..kalu ade sape2 kenal, tolong bagita yerrr...013464*%@$....hah...carilah sendiri..hehehehe...sambil tertanya2..."siapelah yg antar mesej nie, janganlah ade yang sakit malam2 nie, dah lah susah nak kol felo"....sambil ngomel2 sorg2 dalam bilik..ana pun capai lah pon......bukak lah mesej....hah...ni lah mesej yg ana dapat...sila lah baca....

DALAM DINGIN SUBUH
HATIKU TERUSIK.....:)

eh kejap2...ni ape kes org nie....macam lagu raye....memang musykil tahap tertinggi lah ana ase tadi....yg pertamanya ana musykil

a)...lagu raye...tapi raye aidilfitri dah habis daaaa...mungkin tuk raye haji kot...
b)..sapelah yg hantar mesej macam nie...????...adakah ana kenal gerangannya
c)...apesal subuh plak....padahal dah nak masuk isyak...

aduyaiiiiiiii....ni mesti kes salah hantar mesej nie....tapi kot yer pun salah hantar mesej...apesal mcm nie org tu taip ek???...arghhh..malas nak pening2 kepala pikir,..hehehe..biarkan jela...ana pun terase nak balas mesej die...secara otomotiknyerr..tangan pun menaip

SALAM SEDARE..MAAP YERR...SAPE NIE???
ASENYER SLH HANTAR MSG LA...LAGIPUN DAH ISYAK BUKAN SUBUH...

hehehhe..ana balas mcm tu.ase cam gelak org jahat plak...hehehhehe..xpekan...pastu die dah x reply dah...SAH...salah hantar agaknyerr...teringat plak...ana pun selalu gak slh hantar mesej nie...bukan sekali dua...tapi banyak kali jugak laaaaaaa...hehhehe...mintak maaf lah sesiapa yg penah terima mesej yg salah tu yerrr..:)..hikhikhik......okey laaa...nak sambung tgpk ADAMAYA....dah nak abis dah nie...pasni leh fokus kat stdy....ohh yer..tadi tgok carry mark....Alhamdullilah...puas hati ngn markah...okey..daaaaaaaaaa.....salam dan selamat malam...jumpe kat entry berikut nyerrr..

12 comments:

Cikgu Moon said...

ye...saye kenal!

azwa_amani said...

aipp moon..mcm mane kenal no 2????..awak ke yg hantar kat saye..???

Cikgu Moon said...

member sy laa...die jadik mangse keadaan....kwn die yang send tu....hahaha....rexco ckgu aween gak...

azwa_amani said...

owhhhh yeke...adik ea...hihihihihi..apelah korg nie..kot ye pun...bagilah ayat best skit...ni lirik lagu...sape nyer keje tu????..habaq mai kat cheq skang...

Cikgu Moon said...

haah...die la...smlm time makan abg long dia yg hntr mcg tu...si shidi nie dah cuak dah...tkot aween mrh....balek2 tgk aween tulih pasal nie...mmg bguling2 ar ktorg tgelak kat bilik tu....hahaha

azwa_amani said...

huhuhuhuhu...senget lah korg nie..abg long tu saper ek moon...?????..kim salam kat Adik @ rexco dedicated tu ek..

Cikgu Moon said...

abg l0ng tu housemate shidi....

azwa_amani said...

yelahhhh..nama nyer saperr?????...awat die hantar kat no aweennnn...???..haishhhh ase nak makan jer dak adk nie..

Cikgu Moon said...

mirul....saje la dia xdak keje....nak knekan adik...hahahaha...

azwa_amani said...

owhhhh..okeyy...kim salam lah kat mirul tu ek...

Awangku said...

woooo baca blog AK yer.. hehe.. baguih2x..
ish sapa la yg salah antar msj tu yer.. sj je dia tu kot.. huhu

azwa_amani said...

mestilah bace...wajib...hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...