Tuesday, November 2, 2010

errmmmmmm...xde TAJUK

Assalamualaikum semua….

Errrmmmmm….entahlah…tadi baru jer lepas hantar sorg student g klinik…demam…ramai jugak yang demam minggu nie kan…..ape x nyerr..sekarang nie kan musim hujan….korang sumer jage kesihatan bek2 yerr….buat yang tengah cuti stdy week…jage kesihatan elok2..nanti kalau dah sakit susah plak nak stdy………….amboiiiiiiiii..macam doctor plak ek…maap lah ek…dulu citer2 doktor…tapi terpesong masuk UPSI…jadi doctor dalam blog jer pun okey jugak….heheheheh..( tengah senyum kambing)..hah hah…korang jangan gelakkan ana senyum kambing…ana tahu korg gelakkan…terutama si Ak tu….gelak guling2 lah tu sambil membayangkan awin dok gelak cam kambing….senyum kambing hanyalah simpulan bahasa jak yerr…..

Errrmmm..bukan nak citer pasal kambing…nak citer mood hari ni..arini masaku diisi dengan study…dapatlah cover beberapa chapter…..hehehehe..agak malas yerr arini…sebab layan citer adamaya……

amani comel....nama pun sedap..AMANI..hehehe……

Owhhh..!!!!..sesungguhnya…ana ske tengok watak ADAM dalam citer tue….heheheh :) …tapi sebenarnyer bukan nak tgok adam tapi nak tgok AMANI yang tomey2 tu………..hehehe :) ....okey lah tu jer entry tuk sknag nie…..maap lah yer xde ilmu pun nak smpaikan dalam entry nie…hanya untuk mengisi kebosanan dengan menulis…hehehehe…..

p/S...arinikan ana agak kesal dengan sikap ana....sebab kakak ana terasa dengan ana............dedikasi khas buat kakakku yang tersayang...ATEH.......SOWI...X SENGAJA...JANGANLAH MARAH LAGI....SEDIH LAH MACAM NIE...XMAO..X SHUKE...X SHUKE....


10 comments:

ezne ezureen rashid said...

awin blum balik kaa..
sian x cuti pun..

btw.. jaga diri jugak kat sana.. :)

Awangku said...

Bangga kita dgn cik Awin kita ni.. mmg jaga kebajikan pljr khar.. hehe.. biarpun cita-cita jd Dr x tercapai tp bersyukurlah akn mnjadi guru..

Yg bestnya ada orang tu Senyum Kambing.. AK boleh bayangkan mcm mn muka Awin klu snyum ala2 kambing.. hahahahahahahahaha... aduh nk gelak tunggang langgang pulak dah ni.. geli ketiak ku mndengarnya... hehehee (jgn mrh ya nti d jual)

azwa_amani said...

ezne a;..a;ah dok balik lagi...ang lain lah...awai2 lagi dah balik perhglih..hehehe..tq dear....

azwa_amani said...

ak :...xde maknenye bangga...hehehe..dah taggjwb..kene lah uat..tapi kalu ak sakit awin biar jerr..hehehehehe..

dah agak dah..ak mesti gelak punyerr..takperr2..tetap comel...heheheh..put in the basket n take it myself (masuk bakul angkat sendri..)..gne google translate..hehhehe..:)

Awangku said...

Huhuhu.. smpai ati biarkan AK sakit tnpa d beri perhatian.. hurmm

hahahaa... guna google translate...

azwa_amani said...

xdelah..men2 jak..ak kan pghuni khar...kne jge kbjikn jugk.huhu

Awangku said...

Hurmm tp bukan g bergelar mahasiswa.. dah bergelar graduan hehehe... SO, x layak la menerima kebajikan khar huhuhu

azwa_amani said...

owhhh mcm tu ak???...awin kne jage kebajikan felo..macm mane plak tu....hehehehe...xdelah ak...yang sedang menginap di KHAR..sumer kne amik tahu kebajikannya mereka...makcik guard...die bukan mahasiswa...tapi kene still tgok2 die...tanyer2 khabar....baru berbudi bahasa ye x...ewaaahh..:)

Awangku said...

hahaha... gtu pulak...

azwa_amani said...

gitulaaaahhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...