Friday, November 26, 2010

dapat header comel...

salam semua.,,
mood pagi yang sangat ceria...
pagi-pagi dah bukak ym sebab nak wish good luck kat encik anugerah Allah...
takut bebenor dia dengan paper killer pagi ni..insyaAllah..doaku, doa ummi, dan yang lain-lain sentiasa mengiringi Encik yer...jawab je apa-apa yang ditanya...http://www.emocutez.com
wahhhhh..macam ana ni tau jerr bermacam-macam jenis kimia ek...

sori....saya orang psikologi...bukan ahli kimia yerr :)
hah...cara korang cakap, tulis, semua ana leh baca laa perangai korang...
huhuhuhu..cayakaaaa???...huhuhuhu

okeyy..arini nak cerita tentang yang kat atas tuuuu.http://www.emocutez.com..alah yang tu la........hah,..yang tu la...

comel tak header tu???...comelkan...suka sangat..
ookey..header tu diberikan oleh sahabat mayaku yang comel...
blog dia comel tau...nama dia eiyra...klik kat nama tu.. :)
eiyra..i loveeeeeeee uuuuuuuuuhttp://www.emocutez.com ....thanks bagi kiter header tuuu :)

huhuhuhu..okey2...nak gi mandi..http://www.emocutez.com

daaa...salam..

10 comments:

♥ Cheenta ♥ said...

nice header... cute2

Nurul Wahida said...

comel2....cam tuan blog..hehe

roxybelleiyramethyst said...

hye yunk...thanx atas pujian....hehehehehe....skenye ble owg ske....huhuhu....sgt3 tkejut cz bkak2 je amani da pasang da header kte wat 2....thanx sgt dear...huhuhuhu...hurm...pasal soklan amani...amani le buang kat layout-design-site atas tempat header....buang y lme pny...pham x??t xpham tny eiyra blk ye... ^^

roxybelleiyramethyst said...

yunk...eiyra ase amani xwat header kowt....tp title blog amani...amani kne kosong en...cm2 gak ngan description blog...kalo de r y 2...k???

nanakimie said...

wa...jelesnya...nak jugak..hik3x!xmalu suda..sangat c0meyl!=)

Gadis Kampung said...

comei la header tue...comei sangat geram kat burung dengan lebah tue...

Nieza Mi-cha said...

wah... comel header tu... comey sangat...^_^

azwa_amani said...

mekasih semua sebb cakap header tu comel...eiyra yg buat....hihihihihi..

eiyra : amani dah try buang, tapi xleh...huhuhuhuhu....xpelah..okey jer kot cmtu

Mata Hati said...

huyooo...header yg sgt comel kiut miut. sesuai utk blog ni dan dgn tuannya... clap clap clap

azwa_amani said...

clap clap clap..huhuhu..kiutkan...suka laaaa...thumbs up tuk eiyra :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...