Monday, November 22, 2010

eiyy..geram betul lahh @_@

eiiiyy..geram...geram..gerammmmmmmmmnyerrrrrrrrrrr...
eiy..apesal ek..die jeles betul ngan ana....
ape masalah die yer...
asal nak study jer..mulalah dia nak kacau ana....
ana baru jer nak bace 1 bab..dia dah mula...
macam2 ana buat na
k mengelakkan dari dia..tapi dia tetap datang...
eiyyy,,...pi lah jauh2...x suka tahu tak...xsuka..
x suka...(sambil jerit spenuh perasaan tanpa suara..)
geram lah ngan mata nie..

nampak tak bertapa geramnyerr ana ketika ini.....

rasa macam digosok-gosok dengan bulu ayam je.MENGANTUK...

eiyy..geram betul lah...
dah bergelen-gelen ana buat air nescafe,...
banyak plak tu nescafe nyer...
tak jugak hilang..ana pun pergilah tanya roomate ana...
sebab dia ambil mino
r biologi, kenapa ana minum kafien, tapi x jugak ilang ngantuk...
dia jawab macam ni...
ikuti perbua
lan ana a.ka. awin n kak illya



awin : akak...nape awin minum nescafe ngantuk jugak ni?

kak illya : awin tau tak, kalau kita minum kafien, ade diuretic..means
(a substance that causes production of more urine)

awin : ape bende tu???

kak illya : ia akan menyebabkan kita selalu nak buang air kecil..so..akak ase, bila kita kerap kali bangun gi toilet, mesti kita x ngantuk..(sambil mencari-cari sesuatu dalam fail n tergelak kecil..kehekehekeh)

awin : ooo..patutlah ngntuk...tak bangun-bangun lagi gi toilet

moral of the story : lepas nie, kalau ana nk ilang ngntuk, kene kerap2 bangun, lompat-lompat kejap, men teng-teng ke kat dalam bilik....heheheheh..boleh kerr atau berbloging.....cara ni pun leh hilang mengantuk..hehehehe..peace.. :)

okeyy..just break kejap..nak sambung study balik...koraang jangan nakal2...okeyy..daaa..salam

5 comments:

Mata Hati said...
This comment has been removed by the author.
Mata Hati said...

kalau tak nak bagi ngantuk, cuba ingat balik kisah hantu atau seram yg pernag cik azwa dgr. try maginekan.. confirm lepas tu dah x ngantuk2..

baru terbaca tag kat bawah tu. moga sentiasa bahagia fiancée and jgn lupa kasi kad jemputan esok2.. hehehe

azwa_amani said...

mata hati : huishhh..takutnyer cadangan tu....xmao2..kang xpasal2..lagi tido..hehehe..okeyy..insyaAllah doakan yg terbaik :)

noor said...

hi salam ziarah n salam kenal

azwa_amani said...

hai noor...tengs sebb sudi ziarah..nanti kiter ziarah awak balik..ok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...