Thursday, November 11, 2010

SI MANJA BERSAMA ANAKKU DI SINAR RAUDAH



yuhuhuuuuu..ana masuk contest lagi yang dianjurkan oleh kak amy di sinar raudah...huhuhu..sebagai sokongan kepadanya..aritu masuk cntest kak amy jugak..tapi ade error skit...adoii..malu tauu...huhuhuu...contest nie ditaja oleh anakku...walaupun barangnyer tuk baby tapi ana pakai jugak...sebb bau baby...wangi...hehehe...:)...

ni anak buah ana...comelkan...huhuhu...budak kechik ni pandai posing...


nama penuh : muhammad afiq dinni bin saiful anuar...kami panggil dini..tapi atuk die din...kampung skit...hehe
dini lahir : 2 mac 2009
nama ummi dini : faridah binti abu bakar
nama maksu dini : norazwani binti mohd azhar..

kak amy...cukup syarat x???..huhuhu...




5 comments:

ayie said...

AWIEN:

kalo ayien antar adik ayie yang kembar 2 boley x?? hoho baru setaun setngah ugak.. huhuhu

Amy Syaquena said...

salam..

Thanks dear coz sudi join second contest sinar raudah , kak amy dah check everything ok , so pasni minta sentiasa update di fan page ye dan dah boleh mula mendapat undian like dari rakan facebook..like di bawah gambar si manja tau..Good luck ok and thanks di atas kata2 semangat..

azwa_amani said...

ayie :..cuba bace balik syrat dalam cntest tue..asenyer boleh laaaa..try lah..kak amy tu ok jer kalau tnyer die...

kak amy :..okey sis..

Rauthah Hamid said...

jom kite tukar2 like ;-)

http://rauthahamid.blogspot.com

azwa_amani said...

maaf kak : amani takde fesbuk nak kliklike kat baby..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...