Thursday, November 4, 2010

good news...

salam semua...mai sat...nak habaq mai 1 citer,....xdelah besh sangat macm citer korg sumer yg sentiasa hangat tu....citer ana suam2 milo jerr......eah..apedaaa merapu nie...:)

ok2..citer nyer begini...next week roomate ana balik terengganu dah....so...ana kene ganti tempat die untuk mengajar math kat student dari negara KEMBOJA....sekali lagi yer KEMBOJA...wahhh...cam bunge kemboja plak eh...hehehhe..

so ana hepi lah sesangat....teringat masa zaman semester 1 dulu,...ana buat part time dengan penolong bendahari UPSI....ana jadi tutor kat anak2 mereka....ana mengajar 5 org anak die...3 org kembar...kembar tu dajah 2, abg die drjah 4 ngn adik die tadika....ana mengajar subjek math, BI n Science.....aduyaiiiii...seronoknyer lah mengajar (cewahhhh...guru yg berdedikasi ni)..heheh

ok..berbalik citer psal student kemboja....errmm hati tertanya2...apelah kaedah nak mengajar dorg nanti errkkk...yelah...guru yg baik ialah guru yg dapat menghasilkan anak murid yg lebih hebat dari dirinya....ewahhhh...tu dia...ayat x menahan...hehehehe...

xpelah...kiter nantikan episod akan datg tentang "cerita guru KEMBOJA...."..hehehhe..watever lah kan......errrmmm....nak solat zohor n sambung study....minggu ni kene cover 2 subjek...tapi dah nak habis seminggu dah..1 subjek pun x leh nak coverr...aduyaiiii...ni sumer sebb tengok ADAMAYA....hehhehe...salah diri sendiri ye x..padan mke....nak exam nanti..jadilah burung hantu....stdy sampai pagi...hhhehhe.....

okeyyy..tu jer citer tuk arini....daaaaaaaaaaa...semoga kalian semua menjalani kehidupan dengan sebaiknya.....sayang semuaa...salam..(@_@)

p/s..malam tadi heppy sesangat.....terima kasih kepada insan yang buat ana hepy selama ini....semoga sihat2 selalu yerrr...Allah bersama kita, INSYAALLAH.......:)

2 comments:

Awangku said...

Bestnya sidia tu mgajar budak kemboja.. Tp Ak slalu borak dengan depa d padang futsal n gym.. hehe... Hurmm ada pgalamn dah ni mgajar.. hehe praktikal la tu namanya..

Eh, happy? sapa ka dia tu?

azwa_amani said...

hehehe...ak..kakak ngn abg awin lahhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...