Monday, November 8, 2010

ngajar student KEMBOJA

salam semua...adoyaii..sempat lagi nak menge'post' entry kejap...sebenarnyer kerja banyak...kerja untuk program, jemur kain yng baru jer basuh tadi, study n keje yg paling pentg n uat lesson plan tuk mnegajar besok...errmmm..okey yer cikgu cikgu..lesson plan sangat pentg yer sebelum pergi meengajar...

okeyy...besok bermula lah tugasan n tanggunjawab ana mendidik rakan-rakan daripada negara kemboja...ana akan mengajar math kat dorg besok....errrmmm...perkara pertama yg akan dilihat...

a) kerja rumah semalam, cikgu nak cek sekarang
b) ajar pelajaran baru
c) beri beberapa latihan dan tunjuk ajar
d) beri beberapa soalan, dan jawab ketika itu, cikgu nak tgok...
e) bagi banyak latihan buat kat rumah....

heheheheh :)..siap lah korg dapat cikgu yang mcm nie....bagi banyak keje rumah...hehehe..xpe2 biar cepat pandai...okeyyy...cikgu ade keje nak uat...nanti cikgu berbelog lagi yerrr...:)...TERIMA KASIH cikgu

p/s : lappy cikgu dihinggap banyak virus dan cacing tanah, cacing kerawit..macam2 jenis cacing agaknyer....yaiksss....adoyaiii..xde good protection betull...mekasih kat EN. Anugerah Allah y sudi menolong petang tadi....sekarang lappy dan okeyyy..insyaAllah...kalau x, lappy nie akan dimasukkan ke wad tuk di format....hehehehe..ok..daaaaaaaa..salam..

2 comments:

misSbLurRy said...

arg...jemur baju?
ok lupa nak basuh baju..~malas~

azwa_amani said...

huhuhu..xmao malas2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...