Saturday, November 13, 2010

buat Ak...

badan yg x sihat bertambah sakit dengn pelbagai berita....arini cerita semuanya mmbuatkan ana menagis...buat ak...tahniah abgku...walaupun perkenalan yg singkat...tapi seribu kenangan harus tetap disimpan......masa berlalu terlalu pantas sehingga x sedar yg ak dah nak berangkat ke sabah semula.....semoga menjadi guru yang bitara disana....

tiba2 terimbau kembali..entah mcm mana kiter berkawan kan???...entahlahh..x ingat..yg awin tahu...kiter selalu jer bertengkar...huhuhu...kelakar laaa..

xmao sedih2..sepatutnyer bergembira dgn berita nie...sekali lagi...tahniah ak....selalu update blog yer nnti....tahulah kami disemenanjung ni berita org disana...

bye..salam..

3 comments:

sembil9n said...

errr....nsb bek xjd guru...klo x...kne duk sabahan...tpi masyuk~!

Awangku Johan said...

To Awin thanks atas en3 terbaru khas buat AK.. huhu.. Jangan la menangis.. Maybe semua ini dah d atur oleh yg Maha Esa.. So, kerna terima khendak Qada dan Qadarnya.. memang perkenalan yg singkat tp bermakna..

Hurmm.. Ak pun x tau mcm mn kita berkenalan..Maybe pakej JMK kot.. ialah Awin kan junior2 JMK bawah batch kita orang.. Awin kan JMK KHAR batch ke 7.. AK batch JMK ke 4... a'ah slalu bertengkar.. haha.. kdg2 lawak ar ada..

So, reunion JMK pd 12 Dec ni Ak x dpt datang la.. Huhuhu, sampaikan salam buat Rakan2 JMK yg lain nnti ya...

Minggu dpn last dah AK keje d pjbt pntdbiran Kolej Kediaman Harun Aminurrashid. 18 Nov adalah tarikh keramat AK meninggalkan KHAR, meninggalkan UPSI, meninggalkan Tg.Malim dan Meninggalkan Bumi Semenanjung yg penuh dengan Kenangan pahit dan manis yg bernilai tuk di simpan di dalam External Otakku.. Semua tu akan tersemat didalam kenangan AK tuk selamanya..

Ok, jgn sedih2.. AK x ke mana pun still dlm ngara tp yg membezakan adalah sempadan, daerah, dan negeri jak.. Lepas ni, AK akan berada d Over de Sea sana d Kpulauan Borneo... Dgn adanya fon, FB, YM dan Blog dpt la still berhubung...

azwa_amani said...

9 : demi anak2 bangsa...posting di tempat org asli pun kami terima...huhuhuhu :)

ak : ak, xpelah ak x dapat dtg program sireh pulang ke gagang tu,..anyway, thnks tuk 1 persahabtan nie...ermm.awin balik n9 ari isnin...ade keje lagi x settle, n ydp suruh settlekan dulu baru balik..huhuhuhu...tension+ sedih...tapi xpelah..dah tgggjwb...

ak jaga diri yer disana....nnti kawin jgn lpe jemput...hikhikhik...kalau makan mee suah n cheese kek tu...ingat2 lah awin di semenanjung ni yerr....aduii...x dapat rase mee suah...huhuhu...

xpelah...one day kalau awin g sabah..awin dtg menumbok yerr.....

semoga jadi guru yang baik disana....selamat mentarbiah anak-anak sabah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...