Friday, November 26, 2010

sedang berperang..

assalamualaikum......

wah ase cam YDP Mpp UPSI plak..ngeeee,,,http://www.emocutez.comsowie yer abg razik...kiter exco kecil-kecil jjerrr..hari ini ana nak isytiharkan..bahawasanya...ana akan BERPERANGGGGGGGG....http://www.emocutez.com

dush dush dush...hambek ko..http://www.emocutez.com jadinya,...uat masa sekarang ni, tak dapat lah ana nak berbloging banyak-banyak..sedihnyerrrr http://www.emocutez.comxper..xper..dont cry bebeh....ana nak cemerlang lag macam sem-sem lepas...http://www.emocutez.com so xleh nak men2 lagi...sem ni banyak kredit hours laaaa...sakit kowtt..ape2 pun..chaiyouk...

nanti ana akan balas kunjungan korang yerrr...

p/s : sambil nyanyi..

inilah barisan kita
yang ihklas berjuang
siap sedia berkorban
untuk ibu pertiwi....lalalalalal~~~

berjuang di dalam demwan peperiksaan pun jihad Fisabillah juga...

7 comments:

Amy Syaquena said...

salam..

Good Luck ok , ada masa meh la tengok special entry dari akak...

azwa_amani said...

salam...akak..terkejuttt laaaaaaaaaaaaaaa...malunyerrr :)

Amy Syaquena said...

asal nak malu lak meh tengok sini
http://sinarraudah.blogspot.com/2010/11/special-entry-for-bicara-amani.html

azwa_amani said...

kerna malu itu..perisai org beriman~~~~(lagu ana rafalie)..ngeee...nyanyi plak..huhuhuhu

mekasih kak...suke sgt.. :)

budak kampung said...

gudluck dlm peperangan tu yer heheheheh

Mata Hati said...

jgn lupa bawak pistol bila masuk dewan exam. kakau x reti nak jawab, tembak jer :p

azwa_amani said...

budak kampung : tq yerr :)..hope leh angkat bendera menaang

mata hati : opkos, bawak m16...hikhik..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...